Home  /  nieuws   /  Helden – Informatieavond: wateroverlast of watertekort

Helden – Informatieavond: wateroverlast of watertekort

Water hield ons de laatste jaren erg bezig. Deze zomer de wateroverlast en de vorige 2 zomers een watertekort. Water is een onmisbaar element in ons leven en waard om zuinig mee om te gaan. Zo bestaat 71% van ons aardoppervlak uit water. En bestaat elk organisme voor meer dan de helft uit water. Planten bestaan voor ongeveer 80% uit water, dieren en mensen voor ongeveer 60% (afhankelijk van leeftijd en geslacht).

Sprekers en aanmelden

De laatste zomers hebben aangetoond dat het belangrijk is dat we met maatregelen, groot en klein, aan de slag moeten met wateroverlast en watertekort. Angela Hellebrandt van gemeente Peel en Maas en Har Frenken van Waterschap Limburg spreken tijdens deze informatieavond. Ze geven vanuit hun eigen specialisme een inkijk in wat er al gebeurt en wat overheden en wijzelf kunnen doen.

Deelname aan de avond is gratis maar in verband met de nog geldende coronamaatregelen is er plaats voor een maximum aantal personen. Aanmelden is daarom aanbevolen, stuur hiervoor een e-mail naar IVN Helden.

 

Datum

Donderdag 2 september 2021 20:00 uur – 22:30 uur

 

Locatie

B.S De Pas. Averbodestraat 19, 5988 AW in Helden

You don't have permission to register