Home  /  nieuws   /  Nieuwe dorpsondersteuner Helden: Gertie Lenders

Nieuwe dorpsondersteuner Helden: Gertie Lenders

Introductie Gertie Lenders
Aangenaam, mijn naam is Gertie Lenders ik ben 52 jaar en woon in Kessel.
Met ingang van 1 september ga ik de werkzaamheden van Eva Wetsteijn als dorpsondersteuner in Helden overnemen.
Als dorpsondersteuner ben ik met name bezig met de algemene voorziening hulp in de huishouding. Lukt het u niet meer om uw huis schoon en leefbaar te houden? Samen met u ga ik de hulpvraag in kaart brengen. We kijken welke taken u, uw huisgenoten of mantelzorgers kunnen en welke taken door een professional over genomen dienen te worden.
Daarnaast kunt u op een laagdrempelige manier bij mij terecht met allerlei vragen over welzijn en zorg, behoefte aan gezelschap, samen eten of een dagbesteding. Ik ga met u meedenken over de hulpvraag en zoeken naar de oplossing. Ik beschik over een groot netwerk en waar nodig breng ik u in contact met de juiste vrijwilliger of organisatie zodat u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig kunt wonen in Helden.
Ik heb een ruime werkervaring in de (thuis)zorg waar ik vele veranderingen in de zorg heb meegemaakt.
Naast mijn werk als dorpsondersteuner ben ik nog enkele uren per week werkzaam als administratief medewerker.
Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.
Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en vrijdag.
Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-28724199 en mailadres dorpsondersteunerhelden@kkpm.nl.
You don't have permission to register