Home  /  evenement   /  Nieuwsbericht De Nacht van het Dorp Helden

Nieuwsbericht De Nacht van het Dorp Helden

Uniek initiatief van JongNL in dertig Limburgse plaatsen:

Gemeenschapsparticipatie via ‘De Nacht van het Dorp’

 

Tweede Nacht van het Dorp in Helden op 26 oktober 2019!!

Helden Dörp is, na het succes in 2016 , wederom een groot plan aan het organiseren. De gezamenlijke verenigingen en scholen, Blauw Blood, onder de vlag van Dorper Overleg  zijn met veel enthousiasme een tweede editie van de  “Nacht van het Dorp” aan het organiseren.  Hopelijk word het weer een drukke dag op zaterdag 26 oktober in Helden Dörp. De deuren van verenigingen, bedrijven en particulieren met zo maar een leuke hobby zetten dan hopelijk weer hun  deur open, voor iedereen die belangstelling heeft in hun kunnen.  Blauw Blood roept langs deze weg dan ook iedereen op om je aan te melden indien je een aparte hobby hebt en er voor open staat om deze hobby te delen met de bezoekers. De bedoeling is dat iedereen, jong en oud, mee kan doen op zijn eigen manier.

 

Wat is de Nacht van het Dorp?
Het is eigenlijk eenvoudig, een avond vanaf 17.00 uur voor iedereen en georganiseerd door iedereen. Blauw Blood heeft dit opgepakt ism JongNL, de initiatiefnemer/bedenker van het concept. Gezamenlijk gaan zij wederom de tweede “Nacht van het Dorp” organiseren voor Helden e.o. . Veel verenigingen, bedrijven en mensen met een mooie hobby willen wij wederom bereid vinden om hun huis, hun deuren te openen en iedereen die belangstelling heeft te ontvangen en te vertellen over hun activiteiten en mogelijkheden, vanuit in Bloeinest hebben zich al enkele deelnemers aangemeld.

Wil je meedoen en je enthousiasme delen van je passie of weet je iemand die wij kunnen benaderen voor een eventuele deelname laat het ons dan weten op info@blauwblood.nl of  op 0640937024.

 

 

You don't have permission to register