Home  /  nieuws   /  ’t Heljes Pedje, beleef en bepaal mee!

’t Heljes Pedje, beleef en bepaal mee!

Na de parkeerplaats op de Molenstraat is de heropening van de Koeberg aanstaande woensdag 21 juli een nieuw zichtbaar succes van de Dorpsvisie Helden.
Met het plaatsen van de speeltoestellen en het ophogen van de Koeberg is er een mooie upgrade gemaakt en wordt het beleven en spelen nog leuker op de Koeberg.
En nu moeten we doorpakken!
Het Heljes Pedje houdt namelijk niet op bij de Koeberg. Naast het traject dat al is ingezet om de weg en de verlichting aan te pakken, zijn er ook ideeën ontwikkelt om de overige beleving langs het Heljes Pedje aan te pakken.
Het moet een Pedje worden waar de inwoners van Helden, Peel en Maas en toeristen vanzelfsprekend overheen fietsen of wandelen. Beleving is hierbij van grote invloed.

 

Zoals aangegeven zijn er, met de Dörper Visie in het achterhoofd, in een kleiner comité diverse ideeën bedacht.
We willen jullie meenemen in deze ideeën en willen graag jullie input, zodat we samen tot een verdere realisatie van het Heljes Pedje kunnen komen.

 

Omdat we het toch graag nog voor de vakantie willen plannen zouden we op donderdag 22 juli a.s. in het Kerkeböske om 19.30 uur een bijeenkomst willen plannen.

Dan kunnen jullie tijdens jullie vakantie mogelijk nog inspiratie op doen, die we mee kunnen nemen voor het Heljes Pedje. We zouden het fijn vinden als jij erbij kunt zijn.

We zullen de coronamaatregelen hierbij ter harte nemen. We houden de anderhalve meter maatregel aan en vragen je van te voren te registeren middels een gezondheidscheck. Je hoeft dus geen coronacheck te doen.

 

Graag tot volgende week donderdag!

 

Met vriendelijke groet,
de werkgroep “Heljes Pedje”
en “Inspiratiegroep Heljes Pedje”

You don't have permission to register