Home  /  Dorpsontmoeting de Koeberg

Dorpsontmoeting de Koeberg

9

De gezondheid en het welzijn van de inwoners van Helden bevorderen door middel van het exploiteren van dorpsontmoeting de Koeberg. Ontmoeten staat centraal

Een gezellige ontmoetingsplaats voor een lekker kopje koffie, een praatje, waar ook geschilderd wordt, spelletjes worden gedaan, diverse muziekactiviteiten plaatsvinden en een kaartje gelegd kan worden

Zo zijn er de wekelijkse activiteiten:

I-pad: elke maandagmiddag van 13.30 – 15.30 op het Dörperplein.  Loop eens binnen met je I-pad of tablet en samen kijken we of we elkaar kunnen helpen. Voor degene die geen i-pad hebben, hebben wij er een aantal liggen.

Handwerken: Elke maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 Vindt je het leuk om samen te handwerken? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons handwerkplekske.
Schilderen: Elke dinsdagmiddag van 13.30 – 15.30 Vindt je het leuk om in een groepje te schilderen? Kom dan naar “os schildersplekse.”

Plekske om te kaarten (samen met de KBO): Elke donderdagmiddag van 13.30 – 15.30 op het Dörperplein. Leg je graag een kaartje maar heb je niet genoeg mensen in de buurt die dit ook willen? Loop dan op donderdagmiddag eens binnen. Iedere donderdag is er al een groepje aan het kaarten.

Voor alle open inloopactiviteiten verwijzen we naar de agenda op deze site. De kosten zijn € 2,50 inclusief koffie met vlaai.

Voel je welkom bij Dorpsontmoeting de Koeberg.

Iedereen is welkom

Mogelijkheid nuttigen van een warme maaltijd

Open inloop activiteiten

Gezellig, samen ontmoeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property

You don't have permission to register