Home  /  Grafisch Peel en Maas

Grafisch Peel en Maas

9

Reclamebureau - Van ontwerp tot druk

Complete huisstijlen

Folders, brochures, magazines en periodieken

Banners, autobeletteringen en borden

Logo’s, advertenties en posters

Trouwkaarten, uitnodigingen en geboortekaarten

Ruim 25 jaar ben ik, Ard Kranen, werkzaam geweest bij diverse drukkerijen in de omgeving Venlo. Als allround DTP professional heb ik achter het bureau ervaring opgedaan in DTP, vormgeving, beeldmanipulatie en drukwerkbegeleiding. Na die ruim 25 jaar was de tijd rijp om naast mijn parttime functie, ook als zelfstandig ondernemer aan het werk te gaan en heb ben ik in december 2016 reclamebureau “Grafisch Peel en Maas begonnen.

Met mijn bedrijf “Grafisch Peel en Maas” houd ik mij bezig met ontwerp, DTP en drukwerkvoorbereiding van alle verschillende soorten grafische uitingen, zoals bijvoorbeeld: huisstijlen, brochures, flyers, banners e.d.
Vanuit mijn eenmanszaak kan ik flexibel inspelen op uw vraag en heb ik lage overhead kosten. Samen met mijn jarenlange ervaring, de basis voor u als waardevol partner en toeleverancier.

Een piek in uw (DTP) werk?
U kunt mij inhuren voor terugkerende opdrachten, of lossen klussen die door drukte dreigen te blijven liggen. Ook ben ik vanuit mijn bedrijf als tijdelijke kracht in te huren in uw eigen organisatie. Als het moet kan ik mijn eigen hardware en software meenemen.
Op iedere vraag volgt een offerte op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en of een prijsopgave.

Was getekend
Ard Kranen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property

You don't have permission to register