Home  /  Kerkeböske

Kerkeböske

9

Dorpscentrum Kerkeböske Helden

Bij Kerkeböske bent u 7 dagen in de week van harte welkom. Na een heerlijke wandeling in de naastgelegen Heldense Bossen is het goed toeven op ons mooie rustige en hond vriendelijke terras Maar ook binnen op het Dörper Plein kunt U met uw altijd terecht voor een heerlijk drankje. De Limburgse vlaai van bakkerij ut Bölke staat voor U klaar maar ook de lekkere lunchgerechten op de kaart zullen U verrassen.

Verder is dit Multi Functionele Centrum een unieke locatie voor het houden van uw feesten en partijen. Alles is bespreekbaar wat betreft de invulling van uw feest. Onze eigen catering zorgt graag dat de inwendige mens verwend wordt zodat U kunt genieten van de mooie middag of avond.

Voor bedrijven en verenigingen zijn wij het adres voor het houden van vergaderingen, cursussen, workshops en nog veel meer. Alles is mogelijk! Zo ook het afscheid nemen van een dierbare. In een kleine ambiance of in de grote zaal. Ook hierbij is alles bespreekbaar.

Kortom, dit Dorpscentrum is echt van de inwoners van Peel en Maas en ver daarbuiten!

Aangepaste openingstijden

Nadat we in juni weer open zijn gegaan hebben we tijdelijke openingstijden.
Dit zal de komende zomer periode ook zo zijn, door Covid-19 maatregelen zijn we genoodzaakt om Kerkeböske op een verantwoorde manier te exploiteren, en helaas hanteren we daarom deze beperkte openingstijden

maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
zaterdag gesloten
zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Vanaf maandag 27 juli t/m zondag 16 augustus zijn we geheel gesloten (met uitzondering van zondag 9 augustus ivm Rundje Koeberg)

Vanaf 25 augustus hopen we onze openingstijden weer te verruimen
Kijk hiervoor op onze web-site

www.kerkeboske.nl

Mooi terras

Eigen catering

Cursussen en workshops

Afscheidsdiensten en koffietafels

Vergaderingen

Ruimte voor alle verenigingen

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property

You don't have permission to register