Home  /  Korsten Klust

Korsten Klust

9

Klushulp- Tuinhulp en Persoonlijke begeleiding in de gemeente Peel en Maas

Voor mij staat het plezier om met en voor mensen te werken voorop, iets kunnen betekenen voor een ander, tevens kunnen klussen en oplossingen bedenken die misschien niet standaard zijn maar wel effectief en creatief. Daarmee de Kaas op mijn boterham verdienen, lijkt voor mij de ideale combinatie  en zo is het idee ontstaan van Korsten Klust.

Korsten Klust, is er dus voor kleine klusjes in en om het huis, tuinhulp en persoonlijke begeleiding in de Gemeente peel en Maas.

Per 1 April 2021 opgericht en onder het motto (van Pippi Langkous) ” ík heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is  alles klaar om een start te maken met mijn Parttime-onderneming als klusjesvrouw. Om een idee te krijgen, kijk maar eens in de fotogalerij op mijn website : www.korstenklust.nl , daar zie je een greep uit de klusjes die ik al gedaan heb.

Op Maandag en Vrijdag ben ik Pasfotograaf.

Op Dinsdag Woensdag en Donderdag ben ik Korsten Klust.

Dus heb je een klusje waar je zelf niet aan kan of wil beginnen, moet de tuin nodig worden aangepakt of heb je een andere hulpvraag op persoonlijk vlak, stuur me een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op,  jill@korstenklust.nl

Klushulp

Tuinhulp

Persoonlijke begeleiding

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property

You don't have permission to register