Home  /  Voetbalclub vvHelden

Voetbalclub vvHelden

9

“Witte broek en blauwe trui, dat zijn de vvHelden lui”

Aan de Kloosterstraat 14a ligt aan de rand van de Heldense Bossen en tussen de bomen verscholen het sportpark Kerkeböske, thuisbasis van voetbalclub vv Helden, opgericht op 8 december 1942.

Ruim 600 leden, verdeeld over 31 voetbalteams, onze meiden, dames en zaalvoetballers meegerekend. Iedere zaterdag en zondag staan de velden vol met enthousiaste sporters en ontvangen onze blauwhemden de gasten.

Op zaterdag in de ochtenduren de jongste spelertjes, aangemoedigd door de talloze ouders en oudere spelers die al vast op het sportpark zijn. Na de wedstrijd een kop koffie met iets lekkers in de kantine. In de middaguren spelen de oudere teams van hoofdklasse tot 3e klasse, ieder op zijn of haar eigen niveau. En voorzichtig al een gezellige 3e helft in ons bruisend hart, de kantine.

De zondag is voor onze seniorenteams tussen die hun thuiswedstrijden spelen, ergens tussen 10:00 – 14:30. In de namiddag schalt weer de muziek uit de ramen van de kantine waar het weekend nog gezellig wordt na beleefd.

Een club die haar voortbestaan ook te danken heeft aan haar vele enthousiaste vrijwilligers in de vorm van bestuursleden, commissies, de onderhoudsploeg, trainers en wat nog meer zij.

Benieuwd naar deze mooie club?  U bent van harte welkom om ons sportpark te bezoeken op de zaterdag of de zondag.  Tot Dan!

 

Highlights

-2014: Het eerste Open Dörper Mini Voetbal Toernooi vindt plaats, het wordt een gigantisch succes en is tot op heden een jaarlijks terug kerend evenement.

-2017: Het eerste damesteam levert een geweldige prestatie, een super spannende wedstrijd tegen DAW uit Schaijk werd met 2-1 gewonnen. Dit levert de ploeg ook een nominatie op als ‘Sportploeg van het jaar’ in de gemeente Peel en Maas. Met ingang van het seizoen 2017-2018 is er net als een jaar eerder bij de meisjes een samenwerkingsverband voor wat betreft het damesvoetbal van de verenigingen Helden, Egchel, BEVO en Panningen.

-2018 Het eerste weekend van juni viert de club haar 75-jarig bestaan, 3 dagen staat er een grote tent op ons park die bol staat van activiteiten en feesten.  

-2018 Als klap op de vuurpijl behaalt het standaardteam onder leiding van trainer Rob Jacobs het kampioenschap in de 4e klasse E en zo keren we weer terug in de 3e klasse.

Sorry, the comment form is closed at this time.

social profiles

Contact the property

You don't have permission to register